El Tao Expeditie als afsluiter

De reis was geweldig bijzonder, misschien wel het mooiste wat ik ooit gedaan heb.

We zijn na 5 dagen en 4 nachten helemaal in dromenland. Let op! Het is geen 5 sterren hotel.

Geen warm water, haast geen elektriciteit en de douche bestaat uit een emmer met water. Maar wat een bijzondere omgeving; limestone rotsformaties, parelmoeren stranden met de bijbehoorde palmbomen en de onwijze lieve mensen die we ontmoet hebben; de altijd lachende lokale mensen, onze 11 reisgenoten en de sterke crew met Romy als onze expeditie leider. Zie foto hieronder links.

SONY DSC

We hebben genoten en ook van de “special” ice-thea (rum met pineappel juce). Elke avond zaten we met zijn alle aan een lange tafel terwijl de crew op de boot kookte. En wat was dat lekker. Net zo goed als het uitzicht elke dag was.

SONY DSC

Je wordt wakker en poets je tanden in het water. Als je dan opkijkt heb je toch even een geniet momentje.IMG_0919

Veel gesnorkeld en onwijs veel vissen gezien. Een van de mooiste plekjes gesnorkeld met 1000-den vissen overal om je heen. Dat heb ik zelfs in Egypte, Bali en nergensniet zo gezien als hier.

SONY DSC

Na de tocht zijn we afgezet bij ons laatste plek. Sangat Island Dive Resort. Een echt piraten Eiland. 50 minuten met speedboot van Coron vandaan.

SONY DSC

Hier hebben we de laatste twee nachten van onze reis ‘uitgerust’. Elektriciteit was aanwezig tussen 7pm en 6am.  En ook een heuse warm water douche.

IMG_1101

We hadden ons eigen stukje eiland. Zo leek het.SONY DSC

2 comments

Comments are closed.